Galéria

 

A rajztanfolyamon készült munkák:

   

jobbagyfeltekestanfo.naoweb.hu képjobbagyfeltekestanfo.naoweb.hu képjobbagyfeltekestanfo.naoweb.hu kép

 

jobbagyfeltekestanfo.naoweb.hu képjobbagyfeltekestanfo.naoweb.hu képjobbagyfeltekestanfo.naoweb.hu kép

 

További rajzok...(kattints a képre!)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A  rajztanfolyam jobb agyféltekés rajz  felébreszti azt ajobb agyféltekés rajz  részünket, mely portrék, portrérajzok, szép, sztárportré, eredetiáltal a valóságnak egy   sokkal nagyobb portrék, portrérajzok, szép, sztárportré, eredeti része tárul fel előttünk. Ebben a látásmódban optimálisjobb agyféltekés rajz  esetben az egész életünket kellene, hogy eltöltsük. A jobb agyféltekés gondolkodást nélkülöző ember   jobb agyféltekés rajz elveszíti azt ami emberré teszi. A jelen racionális világunk kisajátítja az elménk érzelemmentes bal  jobb agyféltekés rajz felét. Elhiteti portrék, portrérajzok, szép, sztárportré, eredeti velünk, hogy az életet készen kapjuk és az önálló kreatív gondolkodásra nincs is szükségünk. 

 

A mai oktatási rendszernek köszönhetően a hosszú évekig fejlesztett bal agyféltekés jobb agyféltekés rajz  logika, és értelem örökre börtönfalak közé zárhat, ami egy rendkívül korlátozott világ. A saját gondolataink által épített börtönfalak pedig a legmasszívabb építmények a világon.

 

Nap mint nap tesszük jobb agyféltekés rajz  a dolgunkat aBetty Edwards jobb agyféltekés rajzolási módszerével készített rajzok megszokott módon, majd  jobb agyféltekés rajz idővel elfásulunk,portrék, portrérajzok, szép, sztárportré, eredeti kiégünk és Betty Edwards jobb agyféltekés rajzolási módszerével portrék, portrérajzok, szép, sztárportré, eredetikészített rajzoknem értjük, hogy miért érezzük rosszul magunkat. Pedig a megoldásBetty Edwards jobb agyféltekés rajzolási módszerével készített rajzok egyszerű. Ki kell egyensúlyozni jobb, és  bal agyféltekénk használatát. Olyan feladatokat kell találni, melyek folyamatosan dolgoztatják a jobb agyféltekét is.

 

A jobb agyféltekés rajzolás ebben az portrék, portrérajzok, szép, sztárportré, eredetiegyensúlyteremtésben segít. Életre hívja aportrék, portrérajzok, szép, sztárportré, eredetizokat a képességeinket, melyek a jobb féltekében rejlenek. Látásmódunk kitágul, kreatív Betty Edwards jobb agyféltekés rajzolási módszerével készített rajzokenergiáink jobb agyféltekés rajz  kibontakoznak, intuíciónk és önbizalmunk  jobb agyféltekés rajz megerősödik, lelkünk egyensúlya helyreáll. Kizökkenünk megszokott világunkból, és észrevesszük, hogy régi reakcióink, megoldásaink helyét újak veszik át. Látásmódunkban megannyi apró részlet léte jut el tudatos részeinkhez, melyekBetty Edwards jobb agyféltekés rajzolási módszerével készített rajzokámulatba ejtenek, és ekkor már készek vagyunk arra, hogy ezt papírra lerajzolva másokat is megörvendeztessünk vele.

 

Megmutatom portrék, portrérajzok, szép, sztárportré, eredetia Neked  a valóság összetettségét, gazdagságát, amit Betty Edwards jobb agyféltekés rajzolási módszerével készített rajzokeddig csak néztél, de nem biztos, hogy láttál is. Olyan egyéni és személyre szóló tanítást kapsz, mely elvezet portrék, portrérajzok, szép, sztárportré, eredetioda, ahol jobb agyféltekés rajz  már tisztán érzékelsz. Ajánlomjobb agyféltekés rajz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e