Vélemények

Számolj be élményeidről, írd meg véleményed a tanfolyamról.

Köszönet

Erzsi 2016.06.23
Kedves Berni!

Még egyszer köszönöm neked a két napot, meg kell mondanom nagyon, nagyon rég nem volt sikerélményem, ezen a tanfolyamon viszont egy igazi nagy sikerélménnyel lettem gazdagabb, amire már igen nagy szükségem volt, bár azt hiszem a többieknek is.

:)

Kriszta 2014.09.30
A rajztanfolyam óta a döntéseimet elmélyültebb és alaposabb szemlélődés után hozom meg, és talán higgadtabb lettem :)Terveztem, hogy megyek én is ismételni, már készítem az újabb rajzot, és pont jól jött volna két nap teljes elmélyülés ... majd legközelebb :)

Köszönet

Attila, Reni 2014.07.16
Átgondolva a három napot, nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a csapat és persze nem utolsó sorban, csillagos ötös az oktatás. Köszönjük a tanfolyamon tanultakat a sok türelmet, a tudást, amit átadtál nekünk. Remélem, sikerül annyit gyakorolni, hogy ősszel tudjunk menni, csiszolni a tudásunkat.

Még egyszer köszönjük! Reni, Attila

Köszönet

Vera 2014.05.12
Beindult itthon is a nagy rajzolás, Virágomat már lerajzoltam, élveztem. A gyerkőcök nagyon lelkesek, a kutyát gyakorolják. A hétvégén a két kisfiam fog modellt állni nekem, mindhárman akarjuk. Persze a felnőtt családtagok, akiknek mutattuk a műveinket, elismeréssel adóznak. Sajnos nem hiszik el, hogy ők is ugyanígy tudnak rajzolni!

De a legjobb talán az, hogy nagy-nagy öröm tölt be, minden egyszerűbbnek tűnik! Imádom, mennyi részletet észreveszek. A tisztán látással a napjaim is leegyszerűsödtek, teljesebbek, nyugisabbak. Szóval ezúton is köszönjük az élményt, amihez a te finom személyiséged is hozzájárult.

Köszönet:)

Zsófi 2014.02.19
Kedves Berni!

Nagyon köszönöm a hétvégi oktatást. Nagyon jól éreztük magunkat Lillával, és persze kellőképpen "hullaként" értünk haza.

Fantasztikus volt! Annyira jó ránézni az alkotásomra. Kollégáim mondják, hogy ők nem tudnak rajzolni, én pedig a tőled kapott tudással a jobb agyféltekémet használva csak jókat mosolyok, mert már tudom, hogy foltok, határok és vonalak vannak, sehol egy száj, vagy orr vagy bármi hasonló.

Még egyszer köszönöm!

Zsófi

Hűha élmény!

Maródi Ildikó ( Manyuka) 2013.10.14
Kedves Berni!
A két napos tanfolyamon egy olyan eszközt és látásmódot adtál, amit ez előtt csak sejtettem. Mióta Nálad jártam 8-10 saját rajzot készítettem és "megrendelésre" is rajzolhattam. Mindenképpen visszajáró vendég leszek, mert nagyon sok dolgot kell még megtanulnom Tőled! Előre is köszönöm!
A következő Hűha! élményig Üdv: Ildikó

Re:Hűha élmény!

Berni 2013.10.14
Kedves Ildikó!

Örülök, hogy megismerhettelek, és együtt élhettem át Veled a Hűha élményt.:) A rajzolásban fejlődni mindig saját magad által fogsz. Én abban tudlak megerősíteni, hogyha figyelsz bármire képes vagy.

Szeretettel várlak gyakorolni, és még nagyon sok Hűha élményt kívánok Neked!:) Berni

vélemény :)

Sára 2013.09.13
A Piliscsabán tartott tanfolyam nem csak a rajzolás miatt volt maradandó! A környezet is fantasztikus volt!
Berni pedig nagyon türelmes, teljes nyugalommal kísérte végig a kezdeti "nem tudok rajzolni!" próbálkozásainkat, és segítő kezet nyújtva vezetett minket végig a hétvége folyamán egészen a "nagy mű" elkészülésééig, amikor meglepően tapasztalhattuk, hogy "de, igen, mégis tudok rajzolni!"
A tanfolyamon elhagzott előzetes élménybeszámolók alapján nem kevés embert fosztottak meg kreativitásának kifejezésének szabad élményétől az iskolákban (ítéletekkel, negatív kritikákkal). Ezeket az elvesztett, leszorított szárnyakat adta vissza Berni!

Köszönöm az élményt! :)

:)

Walnerné G.Ildikó 2013.09.10
Egy olyan élményben volt részem amiről nem is álmodtam ,hogy részese lehetek.A mai napig döbbenten nézem a rajzot ami akkor megformálódott a kezeim alatt.Hálásan köszönöm neked ezt az élményt! Tiszta szívből kívánom neked ,hogy általad még sokan tapasztalhassák meg ezt az érzést!
Köszönöm szépen neked az odaadó tanítást!

Köszönet

Csoma Zsuzsa 2013.09.10
Berni hosszú ideje hogy nem rajzoltam blokk volt bennem és te feloldottad köszönöm hogy megmutattad az utam és megint érzem hogy jó rajzolni köszönöm nagyon Neked örökké hálás leszek zsuzsa

Köszönet

Mátraházi Beatrix 2013.09.03

:-)

A Fiammal együtt vettünk részt a tanfolyamon.
Nagyon jól éreztük magunkat.
Egy év alatt beigazolódott , hogy az ott megismert
látásmódot az élet bármely területén kamatoztathatjuk.

Köszönjük
Bea , Attila
Tételek: 1 - 11 ból 11

Új hozzászólás hozzáadása

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jobbagyfeltekesrajztanfolyam.webnode.hu/galeria/