Árak

 

Az alap tanfolyamok részvételi díjai:

 

 

Az alap 18 órás, 2 napos tanfolyam díja: 15. 000 Ft/ Fő

 Az alap 24 órás, 3 napos tanfolyam díja: 25. 000 Ft/ Fő

 

 

      Színes, festő tanfolyamok részvételi díjai:

           
         
         A színes 18 órás, 2 napos tanfolyam díja: 25. 000 Ft/ Fő
 
           

 

 

Mit tartalmaz az ár?                         -Részvételi lehetőséget a 2 napos, vagy 3 napos intenzív jobb agyféltekés 

                            rajztanfolyamon.

 

                         -Minőségi rajzeszközöket, melyeket a tanfolyam végén hazavihetsz. 

 

JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jobbagyfeltekesrajztanfolyam.webnode.hu/tanfolyamrol/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A  rajztanfolyam felébreszti azt  jobb agyféltekés rajztanfolyam ára, a részünket, mely által a valóságnak egy jobb agyféltekés rajztanfolyam ára  sokkal nagyobb része jobb agyféltekés rajztanfolyam ára  tárul jobb agyféltekés rajztanfolyam ára,jobb agyféltekés színes rajztanfolyam 2 napos, 4 napos fel előttünk. Ebben a látásmódban optimális esetben az egész életünket  jobb agyféltekés rajztanfolyam ára,jobb agyféltekés színes rajztanfolyam 2 napos, 4 napos kellene, hogy  jobb agyféltekés rajztanfolyam ára eltöltsük. A jobb agyféltekés gondolkodást nélkülöző ember elveszíti azt ami emberré teszi. A jelen racionális világunk jobb agyféltekés rajztanfolyam ára,jobb agyféltekés színes rajztanfolyam 2 napos, 4 napos  kisajátítja jobb agyféltekés rajztanfolyam ára  az elmé ALAP ÉS SZÍNES JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM  A 12. kerületben..nk érzelemmentes bal felét. Elhiteti jobb agyféltekés rajztanfolyam ára  velünk, hogy az  jobb agyféltekés rajztanfolyam ára életet készen kapjuk és az   jobb agyféltekés rajztanfolyam áraönálló  jobb agyféltekés rajztanfolyam ára,jobb agyféltekés színes rajztanfolyam 2 napos, 4 napos kreatív gondolkodásra jobb agyféltekés rajztanfolyam ára  nincs is szükségünk. 

 

A mai oktatási  rendszernek jobb agyféltekés rajztanfolyam ára  köszönhetően a hosszú évekig fejlesztett bal agyféltekés logika, és értelem örökre börtönfalak közé zárhat, ami egy rendkívül korlátozott világ. A saját ALAP ÉS SZÍNES JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM  A 12. kerületben..gondolataink által épített börtönfalak  pedig jobb agyféltekés rajztanfolyam ára a legmasszívabb építmények a világon.

 

Nap mint  jobb agyféltekés rajztanfolyam ára,jobb agyféltekés színes rajztanfolyam 2 napos, 4 napos napjobb agyféltekés rajztanfolyam ára   tesszük a dolgunkat a megszokott jobb agyféltekés rajztanfolyam ára  módon, majd idővel elfásulunk, kiégünk és nem értjük,  hogy miért érezzük rosszul  jobb agyféltekés rajztanfolyam ára,jobb agyféltekés színes rajztanfolyam 2 napos, 4 napos magunkat. Pedig ALAP ÉS SZÍNES JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM  A 12. kerületben..  a megoldás egyszerű. Ki kell egyensúlyozni jobb, és  bal agyféltekénk használatát. Olyan  jobb agyféltekés rajztanfolyam ára feladatokat kell találni, melyek ALAP ÉS SZÍNES JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM  A 12. kerületben.. folyamatosan dolgoztatják a jobb agyféltekét is.

 

A jobb agyféltekés rajzolás ebben az egyensúlyteremtésben segít. Életre jobb agyféltekés rajztanfolyam ára hívja azokat a képességeinket, melyek a jobb féltekében rejlenek. Látásmódunk kitágul, kreatív energiáink jobb agyféltekés rajztanfolyam ára,jobb agyféltekés színes rajztanfolyam 2 napos, 4 napos  kibontakoznak, intuíciónk és önbizalmunk  m egerősödik, lelkünk egyensúlya helyreáll. Kizökkenünk megszokott világunkból, és észrevesszük, hogy régi jobb agyféltekés rajztanfolyam ára,jobb agyféltekés színes rajztanfolyam 2 napos, 4 napos reakcióink, megoldásaink  helyét újak  jobb agyféltekés rajztanfolyam ára,jobb agyféltekés színes rajztanfolyam 2 napos, 4 napos veszik át. Látásmódunkban megannyi apró részlet léte jut el tudatos részeinkhez, melyek jobb agyféltekés rajztanfolyam ára ámulatba ejtenek, és ekkor már készek vagyunk arra, hogy ezt papírra lerajzolva másokat is megörvendeztessünk vele.

 

Megmutatom a Neked  a valóság jobb agyféltekés rajztanfolyam ára  összetettségét,  ALAP ÉS SZÍNES JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM  A 12. kerületben..gazdagságát, amit ALAP ÉS SZÍNES JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM  A 12. kerületben..  eddig csak néztél, de nem biztos, jobb agyféltekés rajztanfolyam ára  hogy láttál is. Olyan egyéni és személyre szóló tanítást kapsz, mely elvezet ALAP ÉS SZÍNES JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM  A 12. kerületben..  oda, ahol  jobb agyféltekés rajztanfolyam ára,jobb agyféltekés színes rajztanfolyam 2 napos, 4 napos már tisztán érzékelsz. Ajánlom ezt a tanfolyamot (10 éves kortól) azoknak, ajobb agyféltekés rajztanfolyam ára kik úgy érzik egyáltalán  nem  tudnak rajzolni, de  jobb agyféltekés rajztanfolyam ára,jobb agyféltekés színes rajztanfolyam 2 napos, 4 napos azoknak is akik már tudnak, de szeretnének fejlődni, és eljutni  ALAP ÉS SZÍNES JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM  A 12. kerületben.. a hiperrealista ábrázolásmódig.