Rajztanfolyamról

                    

 

                    

                    - A rajztanfolyamot képzett művésztanár vezeti.

 

 

- Reggel 9 h-tól este 18 h-ig tart, közben egy órás ebédszünettel, és szabadon választható szünetekkel.

 

--Már 15. 000 Ft/ Fő áron is színvonalas oktatásban részesülsz.

- Igény szerint végezhetsz 2, 3, vagy  4 napos alap, és színes tanfolyamot is.

-A rajztanfolyam elvégzése után ingyen jöhetsz gyakorolni a következő alakalmakra.

 

-Rendszeresen indulnak tanfolyamok Budapesten, Esztergomban, Győrben, Keszthelyen, Miskolcon, Gyönyösön, Dombóváron, Kaposváron és Gödön.

 

-Felkérés esetén az ország bármely pontján, vidéken is tartok tanfolyamot, ami a szervezőnek ingyenes.

 

(Egy tanfolyam elindításához min. 6 fő jelentkező szükséges.)

 

Gyermek rajztanfolyamot 7- 12 éves korosztály számára indítok. Felnőtt rajztanfolyamra már 12 éves kortól lehet jelentkezni.

 

AZ ALAP RAJZTANFOLYAM TEMATIKÁJA:

 

 

Betty Edwards jobb agyféltekés rajzolási módszere alapján állítottam össze a tanfolyam tematikáját, a lehető legnagyobb hatékonyságot szem előtt tartva.

 

Mind a 2, 3 és 4 napos alap rajztanfolyam első napján olyan feladatokat végzünk, melyek által elsajátítható azon 5 alap részkészség, melyek a módszer, és egyben a művészi látásmód alapjai is:, (szélek, terek, viszonyok érzékelése, fények-árnyékok, és teljesség észlelése).

 

A második napon ezen készségek birtokában már egy egész napos rajzolási feladat következik, ami egy emberi portré élethű lerajzolását jelenti, közben új ismereteket sajátíthatunk el a tónusozás technikájáról. Ezen a napon készülnek el a képgalériában látható már szinte fotószerű rajzok: jobbagyfeltekesrajztanfolyam.webnode.hu/galeria/

 

A harmadik napon megismerkedünk a térből való rajzolás technikájával, emellett új eszközöket, és fogalmakat is bevezetünk. Ezen a napon a saját kezüket rajzolják le a részvevők.

 

A negyedik napon önarckép rajzolása a feladat, ahol nem csak a meglévő ismereteket, és az új látásmódot alkalmazzuk, de megismerkedünk a nagyítás trükkjeivel is, vagyis amikor a rajzlapunk, és a lerajzolandó téma nem méret azonos.

 

AZ SZÍNES FESTŐ TANFOLYAM TEMATIKÁJA:

JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM

 

A színes festő tanfolyam sikeres elvégzése már megkívánhat egy kis művészi előéletet. Ugyanis könnyebb ráhangolódni a látvány részleteire, és meglátni a színek árnyalatait, ha ezen részeinket előzőleg már használatba vettük.

 

A színes festő tanfolyamon akril festéket (Pannon Color) használunk, amit kasírozott vászonra viszünk fel. Az akril festés technikáját, és a színek pontos színkeverését sajátíthatjuk el. Az akril vízzel higítható festék, mely vízhatlan felületet képez a vásznon, de mégis könnyen alakítható, és színei  száradás után is élénkek maradnak.

 

A festő tanfolyam első napján megismerkedünk az színek varázslatos világával, és a színkeverés csínját-bínját is megismerhetitek.

JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM

A második napon egy szabadon választott témát festünk le. Folyt.köv.:)

JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Mi lenne, ha túl tudnék lépni saját korlátaimon és véghezvinnék valami olyat, ami elsőre lehetetlennek tűnik? Vajon képes vagyok ilyesmire?” 

Jobb agyféltekés rajztanfolyam Budapest. Ezeket a rajzokat egytől egyig „hétköznapi”, saját bevallásuk szerint „nulla rajztehetséggel jobb agyféltekés rajzoktatás megáldott” emberek rajztanfolyam készítették, a rajztanfolyam harmadik napján.  

Olyan  rajzoktatás emberek, akik jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek az első nap első órájában jobb agyféltekés rajzolás még csak pálcikaembereket, vagy nagyon gyermeteg önarcképet tudtak csak rajzolni. Hiszen a rajztudásukat a bal agyfélteke jobb agyféltekés rajztanfolyam  korlátozó sablonjai, rossz mintái irányították.

Ezektől a hibás rajztanfolyam mintáktól szabadulhatsz meg Te jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek is mindössze jobb agyféltekés rajzolás néhány nap alatt, és készíthetsz ezekhez  rajztanfolyam gyerekeknekaz képekhez hasonló alkotásokat!

izonyára már Te is tekintettél jobb agyféltekés rajzoktatás csodálattal vegyes jobb agyféltekés rajztanfolyam Budapest  áhítattal jobb agyféltekés rajztanfolyam azokra az emberekre, akik kint ülnek a tereken és pár perc alatt élethű, szinte a megszólalásig hasonlító portrékat rajzolnak vadidegenekről  jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek vagy épp a közismert hírességekről.

Mit szólnál ahhoz, ha azt jobb agyféltekés rajzoktatás mondanám, hogy kevés kivételtől eltekintve közülük senki jobb agyféltekés rajztanfolyam Budapest sem született jobb agyféltekés rajzolás rajzművésznek? A legtöbb  jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek művész ugyanis  jobb agyféltekés rajzolás az élethű portré rajzolásához a jobb agyféltekés rajztechnika módszerét jobb agyféltekés rajztanfolyam használja, amit 4 nap alatt Te is megtanulhatsz.

Ez a technika segít túllépni az iskolában jobb agyféltekés rajzoktatás tanult rajzsablonokon, mintákon jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek és a rossz rajztechnikai berögződések v helyett megtanít megfigyelni, máshogy nézni, máshogy látni és máshogy rajzolni, mint ahogyan jobb agyféltekés rajztanfolyam azt eddig tetted. Mindezt a „játékos” és kreatív, jobb agyfélteke segítségével.

Ennek eredményeképpen pedig a rajzaid a bal agyféltekés pálcikaemberek jobb agyféltekés rajzolás helyett igazán élethűek, érzelemmel töltöttek és végre egy igazi rajzművészhez méltóak lesznek.

„Mi lenne, ha túl tudnék lépni saját korlátaimon és véghezvinnék valami olyat, ami elsőre lehetetlennek tűnik? Vajon képes vagyok ilyesmire?” 

Őszintén mondom: Te is képes  jobb agyféltekés rajztanfolyam Budapest vagy így rajzolni! Ezeket a rajzokat egytől egyig „hétköznapi”, saját bevallásuk szerint „nulla rajztehetséggel jobb agyféltekés rajzoktatás megáldott” emberek jobb agyféltekés rajztanfolyam készítették, a rajztanfolyam harmadik napján.  

Olyan  jobb agyféltekés rajzoktatás emberek, akik jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek az első nap első órájában jobb agyféltekés rajzolás még  rajzoktatás csak pálcikaembereket, vagy nagyon gyermeteg önarcképet tudtak csak rajzolni. Hiszen a rajztudásukat a bal agyfélteke jobb agyféltekés rajztanfolyam  korlátozó sablonjai, rossz mintái irányították.

Ezektől a hibás jobb agyféltekés rajztanfolyam mintáktól szabadulhatsz meg Te jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek is mindössze jobb agyféltekés rajzolás néhány nap alatt, és készíthetsz ezekhez jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknekaz képekhez hasonló alkotásokat!

izonyára már Te is tekintettél jobb agyféltekés rajzoktatás csodálattal vegyes jobb agyféltekés rajztanfolyam Budapest  áhítattal jobb agyféltekés rajztanfolyam azokra az emberekre, akik kint ülnek a tereken és pár perc alatt élethű, szinte a megszólalásig hasonlító portrékat rajzolnak vadidegenekről  jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek vagy épp a közismert hírességekről.

Mit szólnál ahhoz, ha azt jobb agyféltekés rajzoktatás mondanám, hogy kevés kivételtől„Mi lenne, ha túl tudnék lépni saját korlátaimon és véghezvinnék valami olyat, ami elsőre lehetetlennek tűnik? Vajon képes vagyok ilyesmire?” 

Őszintén  rajzoktatás mondom: Te is képes  jobb agyféltekés rajztanfolyam Budapest vagy így rajzolni! Ezeket a rajzokat egytől egyig „hétköznapi”, saját bevallásuk szerint „nulla rajztehetséggel jobb agyféltekés rajzoktatás megáldott” emberek jobb agyféltekés rajztanfolyam készítették, a rajztanfolyam harmadik napján.  

Olyan  jobb agyféltekés rajzoktatás emberek, akik jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek az első nap első órájában jobb agyféltekés rajzolás még csak pálcikaembereket, vagy nagyon gyermeteg rajzoktatás önarcképet tudtak csak rajzolni. Hiszen a rajztudásukat a bal agyfélteke jobb agyféltekés rajztanfolyam  korlátozó sablonjai, rossz mintái irányították.

Ezektől a hibás jobb agyféltekés rajztanfolyam mintáktól szabadulhatsz meg Te jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek is mindössze rajzolás néhány nap alatt, és készíthetsz ezekhez jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknekaz képekhez hasonló alkotásokat!

izonyára már Te is tekintetté rajzoktatás csodálattal vegyes jobb agyféltekés rajztanfolyam Budapest  áhítattal jobb agyféltekés rajztanfolyam azokra az emberekre, akik kint ülnek a tereken és pár perc rajzoktatás alatt élethű, szinte a megszólalásig hasonlító portrékat rajzolnak vadidegenekről  rajztanfolyam gyerekeknek vagy épp a közismert hírességekről.

Mit szólnál  rajzoktatás ahhoz, ha azt jobb agyféltekés rajzoktatás mondanám, hogy kevés kivételtől eltekintve közülük senki rajztanfolyam Budapest sem született jobb agyféltekés rajzolás rajzművésznek? A legtöbb  jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek művész ugyanis  jobb agyféltekés rajzolás az élethű portré rajzolásához a jobb agyféltekés rajztechnika módszerét jobb agyféltekés rajztanfolyam használja, amit 4 nap alatt Te is megtanulhatsz.

Ez a technika segít túllépni az iskolábanrajzoktatás tanult rajzsablonokon, mintákon jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek és a rossz rajztechnikai berögződések v helyett megtanít megfigyelni, máshogy rajzoktatás nézni, máshogy látni és máshogy rajzolni,

eltekintve közülük senki jobb agyféltekés rajztanfolyam Budapest sem született jobb agyféltekés rajzolás rajzművésznek? A legtöbb  jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek művész ugyanis  jobb agyféltekés rajzolás az élethű portré rajzolásához a jobb agyféltekés rajztechnika módszerét jobb agyféltekés rajztanfolyam használja, amit 4 nap alatt Te is megtanulhatsz.

Ez a technika segít túllépni c az iskolában jobb agyféltekés rajzoktatás tanult rajzsablonokon, mintákon jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek és a rossz rajztechnikai berögződések v helyett megtanít megfigyelni, máshogy nézni, máshogy látni és máshogy rajzolni,